Mietityttääkö asunnon ostaminen ilman välittäjää?  

06.06.2019

Esittelyssä Ostajan Pala.

Asuntokauppa on yksi elämän suurimmista päätöksistä. Myös ostajan täytyy saada mielenrauha ja varmuus, että kaupat hoidetaan lainmukaisesti, eikä jälkikäteen tule ongelmia. Monelle voi tulla epävarma olo, jos asuntokaupoista ei ole kokemusta, eikä välittäjä ole mukana auttamassa ja varmistamassa, että asiat menevät juridisesti oikein. Ostaja-asiakkaat saattavat jäädä oman onnensa nojaan varsinkin silloin, kun asuntoa ei ole myymässä välittäjä, vaan asunnon omistaja itse.

Usein ensiasunnon ostajat tarvitsevat kotia ostaessaan paljon tukea ja ohjausta. Ensimmäistä kertaa asuntokauppaa tehtäessä kannattaa ottaa apua tarjouksen laatimiseen ja kaupan hoitamiseen ulkopuoliselta taholta. Jokainen asuntokauppa on uniikki ja harvoin uusia koteja ostetaan viikoittain!

Me Palalla haluamme auttaa myös asunnon ostajaa: Suomessa suurin osa välityspalveluista on yleensä kohdistettu asunnon myyjille, kun taas monessa Euroopan maassa ja Yhdysvalloissa onkin jo vakiintunut käytäntö, että sekä ostajalla että myyjällä on omat välittäjänsä, jotka neuvottelevat asiakkaidensa puolesta. Me haluamme tuoda Suomen markkinoille monipuolisemman palvelukonseptin, jossa myös ostaja saa ansaitsemansa avun ja tuen.

Ostajan Palassa autamme sinua hiomaan sopivan ostotarjouksen ja hoitamaan asuntokaupat maaliin, olemme tarvittaessa mukana myös kaupantekoprosessissa. Asuntokaupan ammattilainen takaa sinulle turvaa asunnon ostoon – asuntokauppa on myös yksi elämän suurimmista taloudellista päätöksistä. Ostajan Pala on samalla juridinen turva myös myyjälle - ostaja ja myyjä voivatkin halutessaan sopia esimerkiksi kauppakirjan maksamisesta puoliksi. Jokainen ostaja saa Palan avulla myös halutessaan lainapäätöksen.

Ostajan Pala räätälöidään juuri sinulle sopivaksi paketiksi, johon kuuluvat ne palvelut, jotka tarvitset. Maksat aina vain niistä palveluista, joita käytät. Tutustu Ostajan Palaan täällä.